Anwar dicium dengan rakusnya hingga menaikkan bulu roma saya !

saya sebenarnya bertemu gambar ini di tempat ini ( blog pembela melayu ) dan saya rasa tujuan dia mungkin bagi menaikkan hits di blog beliau. Dan saya setuju tajuk beliau dengan gambar ini sangat menarik.

Kerana dari segi etika kewartawanan fakta mesti jelas dan bagus ada disertakan gambar sekali  termasuk dengan tajuk sensasi yang boleh menarik minta pembaca hingga mereka tidak sabar membaca satu persatu tulisan kita.

Saya sekadar menggambarkan bagaimana kecintaan penyokong Anwar terhadap beliau walaupun apabilamelihat gambar adengan dicium ini dan ketika membuat artikel ini, saya merasa bulu meremang hingga ke kepala atas.

Namun saya teruskan juga untuk menunjukkan bahawa Anwar mempunyai ramai fanatik yang sanggup berkorban apa sahaja untuk ANwar. Dan tidak teragak agakmenunjukkan taat setia dan kasih sayang termasuk mencium beliau dengan sungguh sungguh seperti gambar di atas yang bagi saya yang suka baik sangka ; ibarat antara bapa dengan anak.

Jangan anggap seperti kekasih kepada kekasih walaupun budaya arab mencium pipi adalah kebiasaan adat mereka. not us. Lagilah adat geng homo di Amerika perkara ini memang adat dan amalan harian diorang siap ke peringkat yang ‘ sukar’ diluarhkan di sini untuk mengelakkan ramai berminat mencubanya.

Nauzubillahiminzalik.

Terfikir juga isu liwat ini menjadikan ramai penyokong Anwar akan membenarkan perbuatan ini atas dasar emosi dan mereka sedikit demi sedikit akan membela hingga tidak tersedar sudah sudah jatuh ke dalam lobang!

Moga ada manfaatnya gambar ini disalin semula untuk memberitahu kawan kawan semua bahawa jangan memandang rendah kepada Anwar kerana beliau memiliki pengikut yang sangat kasihkannya hingga tidak kisah menciumnya seperti seperti di atas…

Maaf setakat ini sahaja kerana bulu roma saya masih meremang …..

Moga perbuatan kaum Nabi Lut tidak ramai di Malaysia. Bimbang ada bumi diterbalikkan lagi kerana murka Allah Yang Maha Esa…

Advertisements

~ by penulis blog on August 14, 2008.

5 Responses to “Anwar dicium dengan rakusnya hingga menaikkan bulu roma saya !”

 1. I dont see anything wrong.
  Anwar got his slip disk.His followers might be
  like him.if anwar refused to be kiss (cium) Anwar
  cant turn his face because his neck his suported
  with the the neck support.

  rajraman.I have use it the neck support.I hardl
  y can turn my head.

 2. KENAPA NIK AZIZ KATA UMNO MUSUH DIA WALAUPUN SESAMA ISLAM, yg KAFIR BELA BABI DISOKONG? KENAPA NIK AZIZ KATA DIA AKAN RESIGN KALAU UMNO SUDAH LEMAH, KENAPA DIA TAK KATA DIA AKAN RESIGN KALAU ISLAM SUDA BERTAPAK KUKUH DI MALAYSIA? APA SEBENAR AGENDA PERJUANGAN TERAS PAS NI? ADAKAH PAS (PARTI AGAMA ISLAM SEMALAYSIA) ATAU PAS (PARTI AGAMA2 SEMALAYSIA) ? SATU SOALAN UTK NIK AZIZ, APA GUNANYA KALAU UMNO LEMAH DISUSULI ISLAM PUN SEMAKIN LEMAH DAN ULAMAK SPT ANDA YG DIKATAKAN SANGAT MEMPERJUANGKAN ISLAM BERUNDUR DR DUNIA POLITIK KERANA PERJUANGAN SUDA SELESAI BILA UMNO LEMAH???? HABIS PERJUANGAN UTK ISLAM HENDAK LETAK DIMANA? LETAK SAJA PADA PAKATAN RAKYAT???BIAR ANWAR YG MENENTUKAN HALA TUJU ISLAM DI NEGARA INI? SAYA SUDA TAK FAHAM DAN KELIRU APA SUDA JD DENGAN PARTI YG MMPERJUANGKAN ISLAM INI SUDA BOLE BERTUKAR ARAH…

 3. saya juga keliru dgn PAS. mereka sanggup menghina dan mengutuk umno yg seagama. tidakkah terdapat hadis yg menyatakan para sahabat bertanya pada Nabi Muhammad SAW apa yg perlu dilakukan kepada seorang yahudi (tak ingat namanya) yang munafik lg riak. Baginda berkata (maaf jika tidak tepat, tp lebih kurang hadis itu begini lah) “aku tidak boleh menghukumnya selagi dia menyebut ‘LAA ILA HA ILALLAH’. Jd pd pemahaman saya, tak kira seseorg itu ikhlas atau tidak, dia perlu dilayan sebagai seorang Islam selagi dia mengucap. kerana soal ikhlas sebagai seorg Islam hanya layak diadili oleh Allah Taala. Jadi apa taraf PAS yg membolehkan mereka mengatakan UMNO itu kafir? Sikap Baginda yg merendah hati tidak dibuat contoh pula. sangat menyedihkan..

  • Pas berlagak macam dapat bca hati orang. Sahabat nabi pun tak cerita mana satu orang munafik walau dah kasyaf !

 4. salam teman semua…
  minta tolong klik link dibawah….
  dari klik tersebut dapat jugak saya 10 sen…
  http://jutawanklik.com?a_aid=9420077a
  tolong yer… terima kasih

Comments are closed.

 
%d bloggers like this: