Hassan Ali bakal MB Selangor apabila PAS-UMNO bekerjasama.

Ni yang penulis dengar dari gosip dan desas desus politik di negara kita sekarang ini. Selain pakatan Rakyat yang dikata akan tumbang ekoran ketidak selesaan PAS selain beberapa tanda sudah nyata kini hingga pertikaian PAS dan PKR sudah mula menghiasi dada dada akhbar, perundingan akan memberi kelebihan kepada PAS sehingga Selangor akan diberi kuasa MBnya kepada PAS iaitu Hassa Ali sebagai MB.

Perkara ini sudah dibincangkan oleh Penarik Beca dan dibahas dalam Tranungkite Online…

Wallahu A’lam.

Advertisements

~ by penulis blog on June 23, 2008.

5 Responses to “Hassan Ali bakal MB Selangor apabila PAS-UMNO bekerjasama.”

  1. aku setuju Dato Dr. Hassan Ali jadi MB Selangor, tetapi tidak perlu menyertai BN atau bergabung dgn PAS. tetapi memastikan PRU 13 PAS selangor miliki kerusi yang lebih bagi mencapai matlamat tersebut!

  2. Alhamdulilah syukur jika perkara itu menjadi kenyataan……moga tuhan kabulkan doa ini…… lihat nasib negeri selangor semakin rosak….ditangan kejahilan MB PKR……

  3. Alhamdulillah …..ya Allah pecahkanlah PAS dengan Parti Munafik PKR yang sukakan babi dan amoi cina. Hancurkan puaka2 dalam PAS yang menyokong peminat babi dalam PKR yang menganut islam liberal. Ya Allah aku bertaubat tidak akan mengundi PKR selama2 nya sampai kepada anak cucu cicitku. PKR Parti bela babi dan menghancurkan melayu ….. Hancurkan Ya Allah MB khalid yang pro cina dan kafir harbi dimalaysia ini …. Tumbangkan ya Allah Parti celaka PKR yang celaka dari UMNO.

  4. Hassan Ali bukan dari kumpulan ulama,ganti PJ Pas Selangor.

  5. Memang baik sgt Hassan Ali masuk UMNO dan dijadikan MB Selangor. Beliau mampu memperkukuhkan imej Islam Umno, seorang ahli debat yg baik, dan semua perjuangan beliau tidak lari keluar drp perjuangan UMNO.

Comments are closed.

 
%d bloggers like this: