MB Khalid tengok dada amoi berkemban nampak lurah dendam !

Gambar ini diciplak dengan hormatnya dari blog GAP. Gerakan anti pkr…

Gambar ini tidak diragui ketulenannya. Kerana blog yang menyiarkan gambar ini tidak mengatakan demikian.

Tujuan gambar ini disiar untuk mengingatkan yang ada kuasa agar tidak mudah melihat perkara maksiat atau dilarang Allah.

Kecuali jika sudah sembah patung atau tidak percaya Tuhan.

Mana gambar ? sorry saya dah copy sini tadi. Tapi menukar fikiran dan minta anda tengok sahaja di blog asalnya di sini : http://gerakan-anti-pkr.blogspot.com/

 

Apa tujuan saya bangkitkan isu ini ?

 

Biasa la… jika mata susah dijaga, maka hati pun mungkin tak terjaga mana….maka perkara hak hak Melayu Islam tentu lagi bermasalah nak jaga atau pertahankan…

 

Khalid oooo Khalid….baik hang berenti je jadi MB..makin teruk…

About these ads

~ by penulis_cyber on October 31, 2008.

5 Responses to “MB Khalid tengok dada amoi berkemban nampak lurah dendam !”

  1. bodo..kalo nak fitnah pun bg la bukti…
    pndai ngate org tgok dada amoi..
    gambar xder…
    haprak mcm KJ. pui!

  2. Jahatnya awak ini, Samalah semacam Yahudi & Nasrani. Takutnya Allah matikan awak dalam kesesatan iaitu kafir, barulah kau tahu, azabnya wahai pengikut ajaran hadhari, pengikut setia Dollah Badawi sama spt ajaran ayah pin

  3. ko orang org umno ka…palui…

  4. bodoh punye blog..macam sial

  5. siok juga sekarang ni..bukan mcm dulu, blogger bebas mengutuk, memfitnah, mendengki, minta luit, minta puji, yang mesti berhati hati dan bijaksana ialah masyarakat yang menilai…Pada zaman siber ni pelayar blog mesti berfikir berkali kali sebelum terpengaruh dan membuat kesimpulan..jadilah rakyat yang bijak bukan yang mudah dipijak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: